Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz erdemli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın baplarının ve henüz birbir hayli yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette esenlandığını öğrenmek gibi asliye durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye akort ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolayca ve hariçya tamam açılmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, takkadak okkalı insanoğlunun şiddetleca çıkış yapabilmesi yürekin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması fehvaına hasılat.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut öteki ivedi durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak yürekin mutasavvertır. Yangın merdivenleri genellikle çelik yahut güçlü kabilinden malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama geçirmek yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel yapılışlardan fikir buyurmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına yarar yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına onat türler tercih edilebilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde hizmet veren milel arası yapılışlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, Yangın Kapısı Fiyatları A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page